Etusivu Tuotteet GREE Hansol

GREE Hansol

Huippuluokan ilmalämpöpumppu, joka on samalla tehokas ja kooltaan siro.

GREE Hansol ilmalämpöpumpun suunnittelun lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan. Hansol mallisarjassa ovat kaikki komponentit parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin.

  • GREE Hansol
  • GREE Hansol

Yleistä

GREEn puhtaan valkoinen ja kooltaan siro sisäyksikkö on suunniteltu Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä.

GREE Hansol sisäyksikkö pitää tyylikkään muotonsa myös päällä asennossa koska se ei ”avaudu” käyntitilassa. Puhallusilman pyyhkäisytoiminto sekä pysty- että sivusuunnassa saa aikaan ilman tasaisen jakautumisen koko huonetilaan. GREE Hansol takaa miellyttävän lämmön asuntoosi ympäri vuoden. GREE Hansol 25-A ja 35-A soveltuvat jopa ympärivuotiseen viilennykseen toimistojen laitetiloissa.

Ainutlaatuinen I Feel -toiminto
Minisensori kaukosäätimen sisällä tunnistaa ympäröivän lämpötilan ja välittää tiedon eteenpäin lämpöpumpulle. Laite ohjautuu tuottamaan toivotun lämpötilan juuri oleskelukorkeudelle.

Ylläpitolämpötila-asetus
GREEn ilmalämpöpumpun voit asettaa ylläpitolämpötila -asetukselle, jolloin laite lämmittää sisäilmaa vain noin 8 °C:n lämpötilaan. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi kesäasunnon peruslämpönä aikajaksoilla, kun tiloissa ei oleskella. GREE ilmalämpöpumppu esilämmittää aina sisäyksikön lämmönvaihtimen, ennen kuin se käynnistää sisäyksikön puhaltimen lämmitystoiminnolla.

Tämä toiminto estää kylmän vedon, kun laite kytketään lämmitykselle tai kun kone käynnistyy automaattisesti uudelleen lämmitykselle ulkoyksikön sulatusjakson jälkeen. Laite on myös varustettu mm. takkatoiminnolla, joka siirtää takan tuottamaa lämpöä asunnossasi.

Älykäs I Defrost ulkoyksikön sulatustoiminto
GREEn älykäs sulatustoiminto mahdollistaa ulkoyksikön lyhyemmät sulatusjaksot. Useimpien laitteiden sulatustoiminnot kestävät jopa 10 minuuttia ja käynnistyvät aina 50 minuutin välein. Green I Defrost sulatustekniikka kytkee laitteen sulatukselle vain tarpeen ilmetessä; näin säästyy lisää energiaa ja säästytään turhilta sulatuksilta.

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Esite: Gree Hansol


Jätä tarjouspyyntö!