Etusivu Tuotteet Mitsubishi Electric EcoDan Next Generation

Mitsubishi Electric EcoDan Next Generation

Säästä rahaa uudella Ecodan Next Generation -lämpöpumpulla.

Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on entistäkin tehokkaampi.

  • Mitsubishi Electric EcoDan Next Generation

Yleistä

Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös uuden, omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen. Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

Nyt uusi käyttöveden lämmitystekniikka
Ecodan Next Generation on varustettu kierukkasäiliössä tekniikalla, joka mahdollistaa veden lämmittämisen säiliössä suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Helppo poissaolo kytkentä
Kun matkustat pois, painat vain näytön matkalaukku kuvaketta ja järjestelmän asetukset muuttuvat poissaoloasetuksiksi.

Aurinkolämmitys ja muut lisälämmönlähteet liitettävissä
Asentamalla aurinkokeräimet rakennukseen voidaan saada suuria lisäsäästöjä. Ecodan Next Generation lämpöpumpuissa on tietysti valmius aurinkokeräinten kytkentään.

Tehokas Zubadan – tekniikka
Yksi Ecodan Next Generation lämpöpumpuista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, joka tarjoaa nopeamman ja tehokkaamman
lämmityksen. Molemmat asioita, joista on paljon hyötyä suurissa taloissa ja kylmissä ympäristöissä. (koskee mallia PUHZ-SHW112YHA).

Älykäs lämmönohjausjärjestelmä
Ecodan Next Generation sovittaa itsensä automaattisesti sekä tilapäisten talon ulkoisten että sisäisten muutosten mukaan ja ottaa hyödyn irti esim. auringosta ja
pitää energian kulutuksen alimmalla mahdollisella tasolla. Tämän ansiosta valittu sisälämpötila pysyy aina halutussa asteluvussa alimmalla mahdollisella lämmitysjärjestelmän vedenlämpötilalla parhaan energian säästön aikaansaamiseksi.

Langaton ohjaus
Ecodan Next Generation on varustettu helppokäyttöisellä ohjausnäytöllä, mutta lisävarusteena voit valita langattoman kaukosäätimen anturilla, jolloin voit ohjata järjestelmää vaikka olohuoneestasi.

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Esite: Mitsubishi Electric EcoDan Next Generation


Jätä tarjouspyyntö!