Etusivu Tuotteet Mitsubishi Electric FT Mallisarja

Mitsubishi Electric FT Mallisarja

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.

  • Mitsubishi Electric FT Mallisarja
  • Mitsubishi Electric FT Mallisarja
  • Mitsubishi Electric FT Mallisarja
  • Mitsubishi Electric FT Mallisarja

Yleistä

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Huikea lämmitysteho vielä paukkupakkasillakin

Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. -15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa. Tehokasta lämmitystä ympäri vuoden!

Siro sisäyksikkö sulautuu hyvin sisutukseen

Kompakti ja puhtaan valkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö korostaa kotisi designia.

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle.

Takkatulen lämpö talteen

Takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli.

Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu.

Sisäänrakennettu Wi-Fi

Mitsubishi Electric Wi-Fi -ohjaus antaa sinulle vapauden räätälöidä jäähdytys- ja lämmitysasetukset juuri sopivaksi. Ohjaus toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla kaikkialta internetyhteydellä.

Kaukosäätimen taustavalo lisää käyttömukavuutta

LED-taustavalo helpottaa kaukosäätimen käyttöä heikossa valossa. Voit asettaa lämpötilan asteittain välille +10–31°C ja ylläpitää siten esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lämmitystä talvella.

Liukukannen alla on lisää toimintoja, jotka tekevät kaukosäätimen käytöstä helppoa ja mukavaa. Kaukosäädin on tuttua Mitsubishi Electricin korkeaa laatua.

Ominaisuudet

  • Lämmittää aina -35°C ulkolämpötilaan asti
  • Hyper Heating -teknologia
  • Automaattinen takkatoiminto
  • Kompakti sisäyksikkö
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi
  • Vankka ja selkeä kaukosäädin

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Esite: FT-mallisarja


Jätä tarjouspyyntö!