Etusivu Tuotteet Mitsubishi Electric – MSZ-AP Mallisarja

Mitsubishi Electric – MSZ-AP Mallisarja

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitusbishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan.

Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

  • Mitsubishi Electric – MSZ-AP Mallisarja

Yleistä

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen.

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman.

Hiljaisuudella on merkitystä. Laitteen äänenpaineen taso alkaa vain 19 dB(A):sta, jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilman ohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Wifi

Laitteen sisään rakennetun Wifi:n johdosta voit ohjata lämpöpumppuasi MELCloud applikaatiolla etänä vaikka kännykälläsi – missä ikinä oletkin.

Hiljaisuus

Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso alkaa 19 dB(A):sta, jota korva tuskin enää kuulee.

Säästö

Energiatehokkuusluokka A+++ (j)/A++ (l) kertovat erinomaisesta energiatehokkuudesta, joka tuo Sinulle selvää säästöä lämmityskuluissa.

Ylläpitolämpötila

AP-sarjan ilmalämpöpumpun lämpötilan voit säätää asteen välein 10-30°C välillä. Kätevää esim. kesäasunnossa, jossa petivaatteet pysyy kuivina +13°C lämpötilassa.

Kaukosäädin

Lujarakenteinen kaukosäädin on varustettu esimerkiksi viikkoajastimella. Neljä ajatusmahdollisuutta per päivä viikon ajalle. Lämmitä vähemmän, kun olet poissa.

Takkatoiminto

Takkatoiminnolla laite toimii pelkkänä puhaltimena, jolla levität ilmalämpöpumpun puhalluksella takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle asunnossasi.

Kaukosäätimen toimintojen lukitus

Lämpöpumpun toiminta voidaan lukita pelkälle lämmitys tai jäähdytystoiminnolle. Hyödyllinen toiminto lapsiperheissä ja esimerkiksi seniorikansalaisten asunnoissa.

Ympäristöystävällisyys

AP-sarjan ilmalämpöpumput on varustettu ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Sen CO2 kuormitus on alle kolmannes verrattuna edelliseen kylmäaineeseen.

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Mitsubishi Electric MSZ-AP -esite


Jätä tarjouspyyntö!