Etusivu Tuotteet Mitsubishi Electricin Energiansäästäjä

Mitsubishi Electricin Energiansäästäjä

Energialaskusta puolet pois.

Mitsubishi Electric on kehittänyt laitteiston, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkiin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

  • Mitsubishi Electricin Energiansäästäjä
  • Mitsubishi Electricin Energiansäästäjä

Yleistä

Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon.

Energiansäästäjällä kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä. Näin vuotuisesta lämmitysenergiakustannuksesta saadaan jopa puolet pois!

Omakotitalojen energiansäästäjä

Omakotitalojen lämmitysjärjestelmät ovat yksinkertaisia ja niiden rinnalle Mitsubishi Electric energiansäästäjä on helppo asentaa. Omakotitalot lämmitetään usein öljyllä tai sähköllä lämmitettävällä suurella vesivaraajalla. Mitsubishi Electric -energiansäästäjä asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle siten, että lämmität n. 80% rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta ja kovemmilla pakkasilla otat tarvittavaa lisälämpöä nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi. Näin onnistumme jopa puolittamaan vuotuisen lämmitysenergialaskusi.

Hankintahintansa arvon Mitsubishi Electric -energiansäästäjä tuo takaisin energiansäästönä jo muutamassa vuodessa. Asuntosi arvo toki nousee välittömästi asennuksen jälkeen vähintään energiansäästäjän hinnan verran, joten varsinaista kuolletusaikaa laitteistolle on turha laskea.

 

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Esite: Mitsubishi Electric Energiansäästäjä


Jätä tarjouspyyntö!