Etusivu Tuotteet Mitsubishi Electric Multisplit -mallisarja

Mitsubishi Electric Multisplit -mallisarja

Yksi ulkoyksikkö, monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti.

M-sarjan multisplit-malleja on neljä eri mallia. Laitteistot soveltuvat toimistojen viilentimiksija kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Järjestelmä, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useita ulkoyksiköitä.

  • Mitsubishi Electric Multisplit -mallisarja

Yleistä

Multisplit-mallit

M-sarjan multisplit-malleja on neljä eri mallia. Laitteistot soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja. Järjestelmä, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useita ulkoyksiköitä.

Hyperheating kaksois-split

Ainutlaatuinen uutuus, Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split, jonka teho ei hyydy kovillakaan pakkasilla. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja yhdellä ulkoyksiköllä. Uuden supertehokkaan MXZ-2E53VAHZ ulkoyksikön teho on 6,4 kW -15 asteen ulkolämpötilassa. Uusi ulkoyksikkö on siis näissä pakkaslukemissa lähes kaksi kertaa aiempia malleja tehokkaampi. Taattu toiminta lämpötila on -25°C. Tehosta huolimatta erittäin hiljainen ulkoyksikkö, vain 45-55 dB(A).

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Esite: Mitsubishi Electric Multisplit -mallisarja


Jätä tarjouspyyntö!