Etusivu Tuotteet Mobair-tuloilmalaitteet

Mobair-tuloilmalaitteet

Terveellistä sisäilmaa vuoden ympäri

Mobair-tuloilmalaitteiden ansiosta perinteisen korvausilmaventtiilin lämmityskaudella aiheuttama vedon tunne poistuu, eikä tarvetta korvausilmanrajoittamiseen ole.

  • Mobair-tuloilmalaitteet

Yleistä

Suodatettu ja hallitusti korvausilmakanavasta virtaava korvausilma on perusedelletys poistoilmanvaihdolla varustetuissa tiloissa oleskelevien terveydelle ja virkeydelle.Virtauspinta-alaltaan riittämätön tai vedon tunteesta johtuen osittain rajoitettu korvausilmakanavisto lisää myös merkittävästi rakennevaurioiden riskiä. Jokaisesta poistoilmanvaihdolla varustetusta huoneistosta tulee löytyä korvausilmakanava ns. puhtaista tiloista joita ovat asuinkäytössä MH:t sekä OH. Mobair tuloilmalaitteiden ansiosta perinteisen korvausilmaventtiilin lämmityskaudella aiheuttama vedon tunne poistuu, eikä tarvetta korvausilman rajoittamiseen ole.

Asentaminen on vaivatonta

Vanhan tuloilmakanavan päälle asennettavilla huonekohtaisilla tuloilmalaitteilla kodin ilmanvaihto saadaan vastaamaan tämän päivän viihtyvyys vaatimuksia vaivattomasti. Suurimmillaankin vain tuloilmakanava täytyy viedä seinän lävitse jos vanhaa kanavaa ei ole käytettävissä. Tuloilmalaite sopii myös ilmeeltään erilaisiin tiloihin, sillä laitteen kotelon voi maalata, tapetoida tai pinnoittaa mieleisekseen.

Esitteet / Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot ovat PDF-muodossa ja avautuvat uuteen selainikkunaan.

Esite: Mobair-tuloilmalaitteet


Jätä tarjouspyyntö!