Säästöjä tuovat lämpöpumput tekivät kauppansa taantumassakin – järjestelmiä on Suomessa jo yli 730 000

Lämpöpumppujen suosio on huikea. Suomalaiset ostavat ilmalämpöpumppuja noin 50 000 kappaletta vuosittain ja yhteensä pumppuja on maassamme jo yli 730 000. Määrä on moninkymmenkertaistunut vuosituhannen alusta. Taantumakaan ei ole saanut niiden suosiota laskemaan, pikemminkin päinvastoin. Laitteiston tuomat säästöt houkuttelevat kuluttajaa silloinkin, kun muista sijoituksista pitää säästää. 

Avaimena oikean laitteen valinta ja asiantunteva asennus

”Kun pumppu valitaan ja asennetaan kerralla kunnolla, toimii se pitkälti itsenäisesti monta vuotta”, kertoo Oulun Ekolämpö Oy:n toimitusjohtaja Seppo Pähtilä. Oulun Ekolämpö on Scanoffice Oy:n virallinen jälleenmyyjä sekä takuuhuoltoliike. Scanoffice Oy on Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike.

”On tärkeää, että koko toimitus tulee samalta asiantuntevalta osaajalta. Me autamme laitteen valinnassa, asennamme sen sähköjenvetoja myöten ja mikä tärkeintä, koulutamme asiakkaan käyttämään laitetta oikein”, jatkaa Pähtilä.

Väärä asennus tai laitteen väärä valinta saattaa aiheuttaa asiakkaalle päänvaivaa ja lisäkustannuksia.

”Joissain tapauksissa ostetaan laite yhdestä paikasta, asennus toisesta ja sähköjenveto kolmannesta. Olen kuullut jopa tapauksista, joissa toimijoita on neljä. Siinä on jo aivan liikaa kokkeja sopassa”, toteaa Pähtilä. Oulun Ekolämpö asentaa, huoltaa ja kouluttaa käytössä oman tuotevalikoimansa lisäksi myös kaikkia muita yleisempiä merkkejä.

Allergeenit kuriin ja elinympäristö miellyttäväksi

Asiantuntevasti valitun ja asennetun lämpöpumpun teho voi tuntua kukkarossa ja keventyneenä hyvänä omatuntona tuomiensa energiansäästöjensä takia, mutta myös ilmanlaadun paranemisena. Moderni teknologia tuo lämmönsäätelyominaisuuksien lisäksi kosteudenpoisto- ja ilmanpuhdistusominaisuuksia. Järjestelmä suodattaa ja puhdistaa ulkoilmasta ihmistä ärsyttäviä allergeeneja ja muita epäpuhtauksia. Lisäksi se poistaa tarvittaessa ilmankosteutta ja pitää sen tason vakaana. Tämä yhdistettynä ilman tasaisen lämmön säätelyyn tekee sisäilmasta puhtaan, tasaisen ja miellyttävän hengittää.

 

Pyydä meiltä ilmainen kartoituskäynti!

Ota yhteyttä